Saturday, November 23, 2013

new blog? :0

Assalamualaikum w.b.t ;)
hye semua.. I rasa mcm dh lama sgt ni tk mengarang.. mmg sgt lama lah ceritanya.. apakan daya.. minat terhadap blog kini sudah semakin pudar.. nk karang blog kne lah ada mood..btl? klau tkde mood, mcm mn nk karang? lps tu nt timbul lah isu 'minah suka merepek'.. ohemgeee!!! sbnr2 nya mmg owner blog ni yg dikenali sbg CFS ni kuat merepek.. mihmih peduli hape.. terjebak dlm dunia blog ni tkde la lama mn.. tp dr tahun 2008.. masa tu I berumur 18tahun.. I igt lagi.. masa tu tk rmai lg org buat blog mcm skrg.. zaman skrg blog pn blh jd duit.. nmpk sgt teknologi dan semakin modern..


ha tgkkk!! merepek smp ke mn tk tau la I ni.. mcm tk kne dgn tajuk entry pulokk.. eh eh! kantoi plak yg tajuk entry ni bkn utk I.. tp utk org lain.. siapakah gerangannya?


JENG JENG JENG!!


nk tahu tk? ehem ehem! ok.. I bg hint dlu yer.. owner nya kecik2.. comel molek.. sgt tabah orgnya.. penyayang.. dan juga caring.. tk tau jgk?


Farah Shamsudin lohh.. my only sister that I love always.. gitttuuu! tk knl jgk Puan FARAH SHAMSUDIN? lahhh! blog lama dia ran-farah-mouri.blogspot.com..
tlglahh kenal.. tk knl jgk? senang cite bukak sndiri lah blog lama akk I.. LOL


knp dia buat blog br? KENAPA?


haa sebabnya dia dh LUPA kata laluan blog lama.. eh eh! agak skema ayat I ek.. kata laluan? ecehh! melayu tulen sgt.. sejak kematian arwah anak buah I.. akk I jarang update dh.. tk silap I dia last update tentang arwah anak buah I.. I pn dh lama tk bukak blog akk I.. plus blog I sendiri pn bersawang syg2 ku..


BLOG BARU akk I mynameisfarahshamsudin.blogspot.com.. SILA lah FOLLOW.. klau rasa anda2 semua tdk sombong + ringan jari, tangan dan sebagainya + baik hati + rajin, sila lah CLICK dan FOLLOW..


dh alang2 la kan.. I story details sikit tentang akk I.. nk tau tk? tknk?! ahh! peduli hape.. I nk cerita je.. jom kita sama2 baca perihal kakak tersayang I :)


I buat entry ni khas utk kakak tercinta I.. dia lah satu2 nya kakak yg I ada dlm dunia ni.. seorg kakak yg sporting, caring, penyayang, baik hati, kecil molek (lbh rendah drpd I..tinggi I pn 150cm).. TAPI, dlm ada sifat2 semua tu pn, jgn sangka beliau bkn seorg yg blh dipijak2 yer.. sekali dia marah, terdiam semua.. kecil2 cili padi bak kata pepatah.. I tiba2 teringat zaman kitorg remaja.. selalu bergado.. selalu berselisih pendapat.. tp, kitorg saling menyayangi.. 'air yg dicincang takkan putus, bagai isi dgn kuku'.. yes pepatah tu mmg kne dgn I dan akk I.. walaupun sering bergado, I syg sgt2 dkt akk I.. dia mrh, nasihat, semua tu sb dia sygkn adik bongsu dia yg mengada, gedik. cerewet sorg ni.. utk kebaikkan I jgkkn.. dlu masa bdk2, mn reti fkr semua tu.. tau nk sabotaj je.. walaupun cara I mcm tk syg, tp, dlm hati siapa tau kan? tk perlu lah nk show off yg kita syg sgt.. begitu jgk lah I dgn bf I.. mmg tk tnjuk.. as long kita tau hati masing2 sudah la..


hah TENGOK!!


I merepek lg.. smp bf pulak.. HAHAHA apa2 saje lah..

1 komen2 dari kengkawan:

nabila rahman said...

done follow !

http://doradora-chan.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved FarsyaShamsudin