Tuesday, July 21, 2009

Sad + crying..


Today is my fucking day.. Damn super sad.. My bad day.. Really bad..
Smp xth nk crite mcm mane.. Esk aku ade kelas dgn En.Aziz.. Aku nk dtg, tp, aku xnk tgk muka seseorg tu.. Seriously i cant see her face.. Menyakitkan hati plak.. Mmg dasar kwn makan kwn..
Seumur hidup aku.. Aku xpnh dpt kwn mcm ni.. Depan kite baek, blakang kite buat crite psl aku.. Umpama fitnah la tu.. Pls all my friend.. I need all ur support.. Im down right now.. Cant think anything.. Just one thing that i think, that is "i wanna kill myself".. Knpla kolej aku ade pelajar mcm tu.. Mood aku utk ke kelas kurang disebabkan MINAH tu.. Aku xblh blajar sb minah tu jgk..
Semua org xfhm ape yg aku rasa.. Yg dorg fhm, sabar, rilex n what so ever.. Kadang2 aku pelik, aku xberkata2 pn dgn minah tu, tp, mengutuk aku jugak..
Apela masalah dia sbnrnya.. Xpuas hati ckap depan2 babe.. Aku xpnh nk mengutuk ko blakang2.. Walaupun aku nmpk ko byk kelemahan.. Xpayah nk buruk-burukan aku depan kwn2 yg laen.. Xmanis.. Nt org ckap aku ape.. Cube la ko fkr sejenak weh..
Aku perlukan kwn sejati.. Time susa senang bsama.. Tp, kwn yg aku dpt, semua aku xpcy.. Sb semua xblh dipercayai.. Ade yg blh dipercayai, tp, aku masih xblh nk bcerita hal aku dkt korg sepenuhnya lg.. Sory kwn.. And thanks to Zayanah Awatif yg selama ni dgr crite aku.. Yana.. Thx weh.. Ko la kwn bilik aku yg paling comel.. Syg ko lbh!!!
So, guys and girls, pls give ur comment and ur support.. I hope it.. Thx..

8 komen2 dari kengkawan:

farmifahmi said...

sape fasha ...?
ish2 aku pun ade gak nie
lagi satu group wat keje animation nie

ayie said...

pekes dowh??
sp lak dak 2??
tp,jgn down dh r eh??
ko truskn je pe yg ko mmpu..
xyh pkr2 sgt..
;)

Farsha said...

ayie : pe kes? ade ler kes.. mmg malas nk fkr yie.. tp, mslhnya ble xbckap pn org tu mengata jugak..

King : same la dgn aku plak..

mummysya said...

sabarlah dear... hope satu hari nanti, kebenaran pasti terbukti....

Farsha said...

huwaaa.. sedih la mama :(

mirot. said...

mulut org takleh nak tutup fasha.
lagi2 mulut org tu..aku pun tapastila sape yg kau ckp ni.
yg pasti just be urself & stay at where u comfort..
kalau kite pikir pasal org tu pun tak bwk untung .. oke.chill:)

Farsha said...

aku rasa ko th sape yg aku mksd kan :D

yanajacob said...

wake up girl!!!!!!!jgn pkir2 lg bende tu..jd dri ko jew...kuat kan dri tu ckit...aku rindu lah kat fasha yg kuat mase sem1...so cheer...anyway thank 4 promote me...hehehe..^_^...thankz to u girl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved FarsyaShamsudin