Thursday, November 20, 2008

Nervous..


oh GOD! pls help me. right now im so nervous waiting result for my 1st sem final exam.
gosh! harap sangat lulus dow. ibu tolong!!!! abah tolong!!!!
cuak siak. mcm mn la nk hilang kan perasaan cuak ni. damn it ! ketika ni aku tenang kan fikiran dgn bermaen Mafia Wars.

tp,masih xtenteram hati ni ha. di lubuk hati ni nk result kluar cpt. tp,ape kan daya,pg td aku check xkluar lagik. lps result kluar maybe aku akan lega wlpn kne repeat (kalau blh xnakla).
hah!! gila cuak sial !! xpnh rasa cuak mcm ni.

time skolah dlu xde rasa mcm ni. pray for me every one. thx.

4 komen2 dari kengkawan:

.syirah. said...

insya-Allah akk lulus!
amin. :)

just hang on.

Mrs.bubu said...

gud luck
;)

fatihah syazlina said...

xperw sys ;) we all still suport sys uh huhu sys msti lulus la amin ;)

Farsha said...

thx semua.. huwaaaaaa! rasa nak nangis jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved FarsyaShamsudin